2011. augusztus 14., vasárnap

MIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR? - JÁTÉK

RaMary hívott meg erre a játékra. Az volna a feladat, hogy az első gyöngyös munkánkat mutassuk meg egymásnak. Ez nehezebb feladat, mint gondolnánk. Mondjuk nyilván nem az ovis sorbafűzésre vagyunk kíváncsiak. Én viszont komolyan veszem a feladatot, úgyhogy előkerestem az abszolút első megmaradt alkotásaimat:
Ha valaki nem ismerné fel, két szitakötőről van szó. A kilógó damilok a csápokat jelképezik :-)
Lehettem vagy 10-11 éves...
-o-
Ezután hosszú szünet következett. Kipróbáltam egy csomó kreatív technikát, de a gyöngyök hidegen hagytak. Egyszer egy szép szoknyához kellett "valami".  Egy egysoros lánc... Nem-nem. Nem akarok gyöngyöt fűzni! Ahhoz nekem sose lenne elég türelmem. Csak még egyet... Jé, de jó kis könyv... Na jó, egy karkötőt még csinálok, de nem akarok gyöngyöt fűzni :-DDD
A fekete-piros közepében kis arany pettyek csillogtak... három egész napig:-(
Azok ugyanis khmmm... kínaiak voltak. na, azóta erre is figyelek.
-o-
És ha már így belemelegedtem, bónuszként megmutatom az első medálomat is. Deeva mintája alapján készült. Sajnos cérnára fűztem, így eléggé löttyedt szegényke, ráadásul a felfüggesztés kialakításánál nem vettem figyelembe a középső gyöngy elhelyezkedését sem. De akkor is az enyém!
És akiknek a korai zsengéire kíváncsi lennék:

5 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads írta...

Nagyon aranyosak a szitakötőid,de nem látom hogy vettél volna kínai gyöngyöt csak nem te vagy a kivétel?Az első mintád is nagyon szép!

Las Creaciones de Boricua írta...

Very pretty!!!!!!!!

Timike írta...

Édesek nagyom, köszönöm, hogy kíváncsi vagy az enyémekre.

Riella írta...

Köszönöm,hogy megosztottad velünk a kezdeteket.Nagyon aranyosak a szitakötők,a karik határozottan szépek,a medál pedig fantasztikus.

Liza írta...

Nagyon jók a Tieid is! :)