2011. március 6., vasárnap

A héten díjat kaptam, ezúttal három helyről is: Schnappy, Krisztina és Kritti tiszteltek meg vele. Köszönöm lányok!!! :-))) Húzós hetem volt, így csak most jutottam el odáig, hogy hosszabb időt is eltöltsek a gép előtt.Mivel rengeteg szuper blog van, naehéz volt eldönteni, hogy kiket válasszak.Sokkal több jelöltem is lett volna, de mivel ők már megkapták másoktól is, igy 
Pjbijou
Kreativ Anyabanya
Heni
Lívia és
Amariah kapja a díjat.
A szabályok a következők:

1. Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
2. Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
3. Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

4. Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

 (Utólagos bejegyzés: Sajnos Amariah-t nem tudtam értesíteni a díjárol, mert valamiért a "Rendszer" nem engedélyezi nála a kommentelést..)

4 megjegyzés:

Gyergyai Krisztina írta...

Szia Orsi!

Köszönöm szépen a díjat!!! Kezdő blogoló vagyok, nem tudtam, hogy vannak ilyen díjak. Holnap kiválasztom az általam díjazott blogokat. Kérdésem, hogy csak blogspot.com-os blogolók között megy ez a díj, vagy bármilyen blogot lehet választani? Másik: akiket választok, azokat felteszem az oldalamra, mint kedvenc blogjaimat, ugye? Harmadik: hol találtál Te ennyi jó blogot? Van valamilyen gyűjtő oldal? (még kezdő vagyok).
Köszönöm előre is válaszaidat, és a gyöngyeid...gyönyörűek, végignéztem őket, gratulálok!

Orsi írta...

Kedves Kriszti! Azt hiszem, bármilyen (kezdő) blogolónak adhatod a díjat, senki sincs kizárva. Amikor kiteszed a díjat a blogodba, belinkeled őket a bejegyzésben és kész. Jó blogokat (rengeteg van!)pedig úgy keresgélek, hogy más bloggerek által olvasott blogokat nézek meg, és ami tetszik, elmentem, vagy bejelölöm. A teljes profilban ott vannak a rendszeresen olvasott blogok, ott is érdemes kutakodni.

Lívia írta...

Szia Orsi!

Köszönöm a díjat!! Továbbadtam! Pusza, Lívia

Gyergyai Krisztina írta...

Szia Orsi!

Köszönöm a díjat, küldöm a linket:
http://kreativanyabanya.blogspot.com/search/label/d%C3%ADjat%20kaptam

Továbbadtam a díjat.